Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Προσωπικού Ομίλου ΔΕΗ Θεσσαλονίκης


Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της Δ.Ε.Η. Α.Ε., Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε., Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε.,, κλάδου Ηλεκτρικής ενέργειας Θεσσαλονίκης που έχουν κάνει καθημερινή στάση ζωής την ενασχόληση με τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, κατακτούν αξίες και δίνουν άλλο νόημα στη ζωή τους στους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας.

Με θεμέλια τον εθελοντισμό, τη συλλογικότητα, την προσφορά, βάζουμε καθημερινά το δικό μας λιθαράκι στις βάσεις πάνω στις οποίες χτίζεται μια υγιής και ποιοτική ζωή απέναντι στον ατομικισμό και την εσωστρέφεια που δυστυχώς σήμερα κυριαρχούν στις ανθρώπινες σχέσεις.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Προσωπικού Ομίλου ΔΕΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από το 1972 οι πρωτοβουλίες και δράσεις που αναπτύσσουμε δεν απευθύνονται μόνο στα μέλη μας, είναι ενταγμένες στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας και όχι μόνο, αναδεικνύοντας τη δημιουργική πλευρά των συναδέλφων που δεν ασχολούνται μόνο με δίκτυα, υποσταθμούς και λογιστήρια, αλλά αναδεικνύουν τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες και το αθλητικό τους πνεύμα.

Η συμμετοχή των συναδέλφων στις εκδηλώσεις μας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας που απευθυνόμαστε μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδες για βέβαιη συνέχεια και προοπτική για το Σύλλογό μας.

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.