ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 13/10/2021                                                       

Συναδέλφοισες,οι και αγαπητά μας μέλη,

ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή που όλοι μας περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία, η στιγμή της επανεκκίνησης  του συνόλου των  δραστηριοτήτων  του Συλλόγου μας, οι οποίες είχαν  διακοπεί προσωρινά, λόγω των πανδημίας του covid 19.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας,  επιτρέπονται οι ομαδικές  δραστηριότητες των συλλόγων με αυστηρά μέτρα προφύλαξης, μέτρα που και εμείς φυσικά με την σειρά μας, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Μέτρα που γενικά λαμβάνονται, έχουν ως επίκεντρο την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, από πιθανή εξάπλωση της νόσου, και τον περιορισμό της πιθανότητας της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού στην πατρίδα μας και κύριο στόχο έχουν, την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Υποχρέωση μας, καθώς και μέλημά μας,  είναι η προστασία των μελών μας και του συνόλου της κοινωνίας μας. Για τους λόγους αυτούς σας ενημερώνουμε ότι όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε στις δραστηριότητες μας, θα πρέπει να μας προσκομίσετέ  τα έξεις:

1ον Πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ

2ον Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ

3ον Κατά την μετάβαση σας καθώς και κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, υποχρεωτική χρήση εγκεκριμένης από τον Ε.Ο.Φ μάσκας προστασίας.

Τα τμήματα που θα δραστηριοποιηθούν κατά την φετινή περίοδο είναι τα παρακάτω:

               α) Τμήμα παραδοσιακών χορών

               β) Τμήμα αερόβιας γυμναστικής

               γ) Τμήμα ποδοσφαίρου

               δ) Τμήμα Ηλεκτρικής Κομπανίας

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις ενδιαφέροντος παρακαλείστε να καλείτε στην Γραμματεια  του συλλόγου στο τηλέφωνο: 2310 548494 ή στο 2310 584588 καθώς και στα μέλη του Δ.Σ

Σαββίδης Ιωάννης   6985773444

Γκίκας Χαράλαμπος  6936887181

Δήμου Αντώνιος  6979670328

Βρούτσης Χαράλαμπος 6936872462

Σας περιμένουμε,

εμείς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε μέσω ανακοινώσεων και προσωπικών μηνυμάτων για οποιαδήποτε νέα δράση του συλλόγου μας.

                                                 Με εκτίμηση                

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

ΜΑΝΙΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

 

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.