Πολιτιστικά Τμήματα | Ηλεκτρική Κομπανία

Ηλεκτρική Κομπανία


Όπως με όλα τα ωραία «ήταν μια σπίθα στην αρχή» και ξαφνικά με «μια φούντωση μια φλόγα» το 1995 περίπου δημιουργήθηκε η Ηλεκτρική μας κομπανία….

Δευτέρες «κάθε που βραδιάζει» όλη η παρέα «παίρνει την στράτα» στην περιοχή της Δόξας, πίσω από το Καυτατζόγλειο και ενώ «πίνει και μεθά»  τραγουδά πάλι τον  ασίκικο σκοπό, τις αξέχαστες μελωδίες των Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Χατζηχρήστο, Ζαμπέτα, Ξαρχάκο και άλλων μεγάλων συνθετών από τις δεκαετίες του 1930 έως και 1970.
Μεγάλες στιγμές για την Ηλεκτρική μας κομπανία ύστερα από την επανασύσταση της  ήταν στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Καλαμαριάς το 2003. Το 2005 στο μικρό θεατράκι της Χιλής στην Καλαμαριά η παρουσίαση της νέας τους προσπάθειας και σε συνεργασία με το χορευτικό στα μικρασιατικά τραγούδια. Η συγκεκριμένη παράσταση ηχογραφήθηκε σε CD και διανεμήθηκε σ’ όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή σε πρόσκληση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις φυλακές της Κασσάνδρας στα πλαίσια των εκδηλώσεων « Η ζωή είναι παντού» τον Οκτώβρη του 2005.

Στην Αμερικάνικη Γεωργική σχολή σε πρόσκληση του φιλανθρωπικού σωματείου «Κέντρο Ειδικής Αγωγής» για παιδιά με νοητική υστέρηση στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.