ΝΕΑ

22/09/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι,αγαπητά μέλη του συλλόγου μας

Η νέα σεζόν για την έναρξη των πολιτιστικών τμημάτων μας φυσιολογικά,θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει..δυστυχώς όμως,όπως όλοι μας γνωρίζουμε,η πανδημία του covid 19 συνεχίζεται με αμείωτους και δυστυχώς με αυξητικούς ρυθμούς!

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρα μας έχουν φτάσει σχεδόν τα 16.000 και τα θύματα του φονικού ιού ανέρχονται σε 352,σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώνει η Ελληνική Κυβέρνηση,ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή ανάλογα με τα κρούσματα που αποτυπώνονται καθημερινά..Τα τοπικά lock down,είναι πλέον πραγματικότητα και δυστυχώς επεκτείνονται ραγδαία!!

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι,αγαπητά μέλη του συλλόγου μας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας,αφού πραγματοποίησε πλήθος ενημερωτικών συναντήσεων με επιστήμονες υγείας,με την γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας και με την Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ της Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης,(μην ξεχνάτε ότι το σύνολο των δραστηριοτήτων μας λαμβάνουν χώρα στο κτίριο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αγ.Δημητρίου 37,κτίριο το οποίο είναι χαρακτηρισμένο από τον ΔΕΔΔΗΕ  υψίστης ασφαλείας,διότι εκεί στεγάζετε ο Τομέας Ανάπτυξης & Λειτουργίας Δικτύου..),αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της έναρξης των δραστηριοτήτων μας (Τμήμα παραδοσιακών χορών,Τμήμα σκάκι και Τμήμα γυμναστικής-aerobick,yoga)...

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι,αγαπητά μέλη του συλλόγου μας,

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη όλων μας να επανέλθουμε στην κανονικότητα,να ξαναβρούμε τους συνήθης καθημερινούς ρυθμούς μας,αλλά πάνω από όλα τα προσωπικά θέλω μας, προέχει το αγαθό της ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας,θα επαναξετάσει την έναρξη των δραστηριοτήτων μας,σεβόμενη πρωτίστως τις αποφάσεις της Πολιτείαςκαι της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ανάλογα με την πορεία της πανδημίας .

Ευχόμαστε και ελπίζουμε σύντομα να ξεπεράσουμε αυτόν τον Γολγοθά και να ξαναβρεθούμε όλοι μας υγιείς.Μέχρι τότε,λαμβάνουμε και τηρούμε πιστά τα μέτρα ατομικής προστασίας της υγειάς μας.                                                                                

                                                                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                  Ο Προεδρος                                                       Ο Γεν.Γραμματεας

                                             ΜΑΝΙΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ                                         ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.