Αθλητικά τμήματα | Μπάσκετ

Ομάδα Μπάσκετ


Η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας ιδρύθηκε το 1986 αρχικά σαν αντιπροσωπευτική ομάδα μεταξύ συναδέλφων φίλων του αθλήματος από όλες τις περιοχές της Δ.Ε.Η. Θεσσαλονίκης.

Τις προπονήσεις αυτής της ομάδας έχουν αναλάβει συνάδελφοι και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Δούλεψαν σκληρά και πειθαρχημένα και οι διακρίσεις ήρθαν σχεδόν αμέσως.

Στη συνέχεια σταμάτησε τη λειτουργία του το τμήμα, μέχρι να ξαναρχίσει με νέα ορμή και ανανεωμένη εντελώς ομάδα και φουλ ενέργεια το 2006.

Σήμερα αγωνίζεται στη Γ΄κατηγορία της ΕΚΑΣΘ. Tο 2009 κατάφερε αγωνιζόμενη στο 100% των δυνατοτήτων της, να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Πιστοί στις υποχρεώσεις μας να πρωταγωνιστούμε  σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Γ' Κατηγορίας Ανδρών, δίνουμε τις μάχες μας προβάλλοντας  το σύλλογο μας.

Τη σαιζόν 2014-2017 δώσαμε πάνω από εκατό επίσημους αγώνες, παρουσιάζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου, ανάλογο του κύρους του συλλόγου μας.

Αντικαταστήσαμε  τη στολή της ομάδας,( κίτρινο-μπλε ) και προμηθευτήκαμε νέες φόρμες, μετά από συντονισμένες προσπάθειες σε συνεργασία με τον ΠΡΟΕΔΡΟ του συλλόγου μας και τον ΔΕΔΔΗΕ.    

Καταφέραμε σ' αυτό το δύσκολο οικονομικό  περιβάλλον να παρουσιάσουμε,  ένα σχέδιο χωρίς όμως να επηρεαστεί η  παρεχόμενη ποιότητα προς την ομάδα. Έτσι καταφέραμε να έχουμε μείωση δαπανών περίπου 35% (τοις εκατό),σε μια τριετία. Δεν σταματήσαμε εδώ.

Για πρώτη φορά παρουσιάσαμε προϋπολογισμό που τηρήθηκε μέχρι σήμερα. Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στις επόμενες διοικήσεις να φέρουν καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα έχοντας σαφή επίγνωση των υποχρεώσεων της ομάδας. 

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.