ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Καλούνται τα μέλη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΙΛΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην τακτική εκλογο-απολογιστική συνέλευση που θα λάβει χώρα στην έδρα του, δηλ. Αγίου Δημήτριου 37 Θεσσαλονίκη στον 6ον όροφο στις 29/9/2022 στις 18:00.

Θέματα της  Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης

1. Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.

2. Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός

3. Έκθεση Εποπτικού Συμβουλίου

4. Ερωτήσεις – Τοποθετήσεις – Προτάσεις Μελών

5. Έγκριση : α) Διοικητικού        β) Οικονομικού απολογισμού.

6. Εκλογή Κεντρικής και Περιφερειακών Εφορευτικών Επιτροπών (3μελής).

Οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ηλεκτρονικά σύμφωνα με το νόμο 4808/21, πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους αποστέλλοντας email με τα στοιχεία τους στο pasdei@yahoo.gr   έως της 16/10/2022. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μέσω του λογισμικού ZEYS.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στη γραμματεία του Συλλόγου μας μέχρι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν ειδικό έντυπο υποψηφιότητας που μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και τη γραμματεία.

Την ίδια ημέρα και ώρα 20:00 το Δ.Σ. σε ειδική συνεδρίαση ανακηρύσσει τους υποψηφίους και αναλαμβάνει την εκτύπωση των ψηφοδελτίων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των απαιτούμενων μελών θα πραγματοποιηθεί η 2η και οριστική  Συνέλευση στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στις 07/10/2022 με όποια παραβρισκόμενα μέλη.

Οι αρχαιρεσίες γίνονται για την ανάδειξη νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εποπτικού Συμβουλίου.

Το ψηφοδέλτιο είναι υποχρεωτικά κοινό και περιλαμβάνει όλους τους υποψηφίους κατά αλφαβητική σειρά. Εκλέγονται οι 11 πρώτοι σε σταυρούς για μέλη του Δ.Σ., οι 3 πρώτοι για μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου αντίστοιχα

                               Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

                      ΜΑΝΙΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ                                        ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.