Αθλητικά τμήματα | Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρικό Τμήμα


Ένα από τα πλέον δραστήρια τμήματα του Συλλόγου μας είναι αυτό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Από την ίδρυσή του. Το 1982, είτε με τη μορφή αντιπροσωπευτικής ομάδας, αποτελούμενης από συναδέλφους όλης της πόλης, είτε μέσω εσωτερικού πρωταθλήματος μεταξύ εργαζομένων της Δ.Ε.Η. Θεσσαλονίκης, δεν έχει σταματήσει την ενεργό λειτουργία του.

Από το 1990 έως και σήμερα συμμετέχει με επιτυχία στο πρωτάθλημα του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης. Από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στη Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ.του Ν. Θεσσαλονίκης.

Μεγάλες στιγμές για το τμήμα ήταν η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή του εργατικού κέντρου το 1992 όταν κέρδισε στα πέναλτι 13-12 την ομάδα του ΕΚΑΒ στο Καυτατζόγλειο στάδιο.

Επίσης παίρνει μέρος σε φιλικούς αγώνες με ποδοσφαιρικές ομάδες αντίστοιχων Ηλεκτρικών Εταιρειών των Βαλκανίων και όχι μόνο. Έχει ταξιδέψει στην Πράγα, στο Λονδίνο, στο Μιλάνο και σχεδόν σ’ όλες τις Βαλκανικές πρωτεύουσες.

Επίσης έχει συναντηθεί πολλές φορές με τους φυλακισμένους των Αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας πλησιάζοντας έτσι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Ακόμη πρόσφατα έδωσε ένα φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Π.Α.Ο.Κ. επίσης συναντήθηκε πάλι σε φιλικό αγώνα με την CSKA Σόφιας στη Βουλγαρία.

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.