ΝΕΑ

Ο Σύλλογος μας για να υποδεχθεί μαζί με τα παιδιά όλων των συναδέλφων το ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 11:00 στο θέατρο Αριστοτέλειον, Εθνικής Αμύνης 2.

 

Οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ», σε σκηνοθεσία και διασκευή της Μαριάννας Τόλη και θα τους μοιραστούν χριστουγεννιάτικα δωράκια, ενώ οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Κυριακάτικο καφέ τους, παρέα με τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, προσφορά του Συλλόγου μας.      

 

Το θέμα του έργου είναι η καλοσύνη και η γενναιοδωρία, ενώ μέσα από τις συναρπαστικές εικόνες της παράστασης, ο μαγικός κόσμος της Παπλωματούς δείχνει τον τρόπο που η ανιδιοτελής προσφορά, μπορεί να οδηγήσει στην ευτυχία. Οι πλούσιοι ηθελημένα γίνονται φτωχοί και βιώνουν τη χαρά της αλληλεγγύης.

 

Πρόκειται για την ιστορία ενός γενναιόδωρου κοριτσιού, το οποίο με τα μαγικά του δάχτυλα φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Τι θα γίνει όταν θα του ζητήσει ένα από αυτά ο Βασιλιάς; Μπορεί να του διδάξει την τέχνη της ευτυχίας; Κι αυτός τελικά τι θα κάνει όλους τους θησαυρούς που έχει μαζεμένους; 

 

Τιμή εισιτηρίου κατ άτομο 5,00 € αντί του κανονικού τιμήματος 12,00 €.

 

Δηλώσεις συμμετοχής έως 13/12/2017 στην Γραμματεία του Συλλόγου στο 2310-548494 (18:00 – 22:00)                                                              

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.