Νέα

Οι οικογένειες του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες "Η ΑΜΥΜΩΝΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" θέλουν να σας ενημερώσουν για την επόμενη μεγάλη μας δράση. Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 "Η ΑΜΥΜΩΝΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" θα συμμετάσχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" και προσκαλεί όσους θέλουν :

  • να τρέξουν στη διαδρομή των 42, των 10 ή των 5 χλμ. ή
  • να περπατήσουν στις διαδρομές των 10 ή των 5 χλμ.,

να ενταχθούν στην "ομάδα δρόμου της Αμυμώνης".  Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα που θα αντανακλά τη διάθεση των παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες και των οικογενειών τους, να συμμετέχουν σε όμορφες διοργανώσεις, να συμμετέχουν στη ζωή.

Το κόστος εγγραφής ορίζεται από τους διοργανωτές και είναι 30€ για τη διαδρομή των 42 χλμ. και 15€ για τις διαδρομές των 10 ή των 5 χλμ. Από το ποσό κάθε συμμετοχής στην "ομάδα δρόμου της Αμυμώνης", 5€ πηγαίνουν στο ταμείο του Συλλόγου στηρίζοντας το έργο του.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να στηρίξετε και αυτή μας την προσπάθεια, προτρέποντας τα μέλη του Συλλόγου σας να συμμετέχουν στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" με την "ομάδα δρόμου της Αμυμώνης".


Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει περισσότερα στοιχεία στην ιστοσελίδα του Συλλόγου http://www.amymoni-thes.gr/category/events/marathonios, όπου υπάρχει και η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Υπεύθυνος εγγραφών : Φώτης Μπελούνης, εθελοντής και φίλος Συλλόγου 6934875761

Πληροφορίες : Νίκος Καζαντζίδης, γραμματέας και γονιός του Συλλόγου 6973848178

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.