Νέα

Συναδέλφοισες, οι

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Προσωπικού ΔΕΗ Θεσσαλονίκης, οφείλει να διαφυλάττει τα συμφέροντα των μελών του, υποστηρίζοντας και εξυπηρετώντας τα με υψηλούς ποιοτικούς όρους και συνάμα οικονομικούς,  στα πλαίσια των δυσκολίων που ζούμε όλοι μας .

Οι θεμελιώδεις αρχές της αμεροληψίας, της ισότητας, της αναλογικότητας, της νομιμότητας και του συλλογικού συμφέροντος που διέπουν τον σύλλογο αποτελούν αυτοσκοπό και μας κρατούν σε εγρήγορση ώστε μέσα από διαφανείς διαδικασίες να προσφέρουμε στα μέλη μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στις καλύτερες δυνατές τιμές…  

Για όλους τους παραπάνω λόγους, επιδιώξαμε και πετύχαμε μια συμφωνία – συνεργασία με το ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOVISION για όλα τα μέλη του συλλόγου μας και για το σύνολο των οχημάτων που υπάρχουν στις οικογένειες μας, σε προνομιακή τιμή….

Είδος Οχήματος

Συχνότητα ΚΤΕΟ

Τιμή ΚΤΕΟ

Επιβατικό Ι.Χ.

ανά 2 έτη

40 €

Δίκυκλο

ανά 2 έτη

25 €

Aυτόνομη Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων (για όλες τις κατηγορίες οχημάτων)

****

 

5€

 

 

 

 

 

 

1           Όλες οι ως άνω τιμές συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.
2           Η παρούσα προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα 2 ΚΤΕΟ της εταιρείας (στη Θέρμη & Πολίχνη Ν. Θεσσαλονίκης)
3           Tα μέλη του Συλλόγου που προσέρχονται στο ΚΤΕΟ οφείλουν να ενημερώνουν, κατά την παράδοση των δικαιολογητικών στη Γραμματεία, ότι είναι δικαιούχοι της παρούσας έκπτωσης.

 

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας με ανάλογες συνεργασίες για την βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τα μέλη του συλλόγου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην γραμματεία του συλλόγου μας καθημερινά από τις 18:00 – 22:00 και στο τηλ. 2310-548494

Με τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ

ΜΑΝΙΚΑΚΗΣ Ε.                                                             ΜΕΝΤΕΣΙΔ

Copyright © 2013 pasdei.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.